bars

Ziggo Dome 13 december

25/03/2014

Nieuws

Ziggo Dome

BLØF staat op 13 december in Ziggo Dome in Amsterdam. De show staat in het teken van In Het Midden Van Alles, het nieuwe album van de band dat op 25 april uitkomt.

Kaartverkoop voor het concert in Ziggo Dome start zaterdag 29 maart om 10:00 uur via www.blof.nl/ziggodome, Primera winkels en telefonisch via 0900-9000500.

Volgens Peter Slager was het duidelijk dat de band na de eerste keer in 2012 weer terug zou keren op het podium van Ziggo Dome.

“We wilden dat wel met nieuw materiaal doen en dat is er nu. Onze beste plaat moeten we nog maken maar met In Het Midden Van Alles zitten we wel heel dichtbij. We kunnen niet wachten om nummers van het album in een mooie productie in Ziggo Dome te spelen.”

Naast nieuw materiaal komen natuurlijk ook de grootste hits van de band voorbij.

Eerste single

De eerste single van het album komt 28 maart uit en heet ‘Spijt Heb Je Morgen Maar’. Het is met minder dan 3 minuten de kortste single die BLØF ooit heeft gemaakt. Peter Slager:

“Het nummer gaat over genotzucht. Niet altijd maar wikken en wegen, omdat je dan soms toffe dingen aan je voorbij laat gaan. Soms moet je dingen gewoon doen. Spijt heb je morgen maar.”

23/07/2018

Zoutelande grootste Nederlandstalige hit ooit in Mega Top 50

(via 3FM.nl) 'Zoutelande' van BLØF en Geike Arnaert is sinds deze week de grootste Nederlandstalige hit ooit in de Mega Top 50. Op...

Lees meer
13/07/2018

Bløf & Geike Arnaert breken record in Vlaamse Ultratop

Bløf & Geike Arnaert breken record in Vlaamse Ultratop ‘Zoutelande’ van Bløf en Geike Arnaert herovert deze week de...

Lees meer