bars

Rotterdam Ahoy - 14 en 15 december

BLØF op 14 en 15 december 2018 in Rotterdam Ahoy

BLØF geeft op 14 en 15 december 2018 twee concerten in Rotterdam Ahoy. De band speelt naast de grote hits ook de huidige nummer-1 hit ‘Zoutelande’ De kaartverkoop voor de show start zaterdag 10 februari om 10:00 uur via deze website.

Bijna twintig jaar geleden stonden ze voor het eerst in Ahoy, toen in het decor van ‘Vrienden van Amstel’. Die show met ondermeer ‘Liefs Uit London’ markeerde het startpunt van hun succesvolle carrière. In 2005 gaf de band voor het laatste een eigen concert in Rotterdam Ahoy.

In maart stonden ze nog in een uitverkochte Ziggo Dome en door de recente nummer-1 hit ‘Zoutelande’ is er een enorme vraag naar kaarten om de band live te zien. “Het voelt alsof we in onze tweede jeugd zitten. Het is geweldig om te merken dat zoveel mensen plezier hebben aan ons nieuwe album ‘AAN’ en ons live willen zien. Daarom gaan we terug naar Rotterdam Ahoy, een zaal waar we zoveel mooie herinneringen aan hebben.”, aldus zanger Paskal Jakobsen.

BLØF is één van Nederlands meest succesvolle bands. Ze braken door met de single ‘Liefs uit Londen’ en scoorden sindsdien talloze hits als ‘Aanzoek zonder Ringen’, ‘Alles Is Liefde’, ‘Holiday In Spain’ en recent ‘Zoutelande’. Sinds hun oprichting in 1992 bracht de band 12 studio-albums uit en sleepte vele muziekprijzen en awards in de wacht, waaronder acht Edisons, zes 3FM Awards en de Popprijs.

Informatie & Tickets

BLØF in Rotterdam Ahoy
14 december – laatste kaarten
15 december – laatste kaarten

 

  • Zaal open: 18:30
  • Aanvang voorprogramma Bazart: 19:45
  • Verwachte eindtijd: 23:00

  • Dichterbij Dan Ooit Vak staanplaatsen: €67,95
  • Staanplaatsen: €57,95
  • 1e ring zitplaatsen: €57,95
  • 1e ring staanplaatsen: €57,95
  • 2e ring zitplaatsen: €47,95
  • Rolstoelpodium: €57,95 (ook begeleider heeft een kaart voor rolstoelpodium nodig)

Bekijk hier de plattegrond van Rotterdam Ahoy. Hier kun je de vakken bekijken welke je kunt selecteren in het bestelproces.

* Alle getoonde prijzen zijn inclusief €2,95 servicekosten per toegangskaart.
* Je kunt maximaal 4 tickets per order bestellen.
* Er is geen minimumleeftijd vereist.

Klik hier voor route-informatie naar Rotterdam Ahoy.

Personaliseren

Net als andere populaire evenementen heeft ook BLØF last van zwarthandel/doorverkoop van concertkaarten. Daardoor betalen bezoekers, meestal onbewust, veel meer voor een kaart dan de oorspronkelijke prijs. Om ervoor te zorgen dat bezoekers niet de dupe worden van doorverkoop moeten alle tickets worden gepersonaliseerd. Informatie kan ook worden gebruikt om je als bezoeker beter te informeren over de show. Het op naam zetten van tickets is verplicht en bij de entree wordt gecontroleerd of de naam op het ticket overeenkomt met het ID-bewijs.

Hoe werkt het?
Kaarten personaliseren kan vanaf 1 maart en is mogelijk tot 15 november. Voor het op naam zetten heb je deze gegevens nodig van alle personen: voornaam, achternaam, emailadres, geslacht en geboortedatum. Als je tickets hebt gekocht ontvang je automatisch een mail van Paylogic om de tickets op naam te zetten.

Tickets opnieuw personaliseren?
Stel dat je jouw tickets al gepersonaliseerd hebt, maar je om wat voor reden (ziekte/verhindering) dan ook niet meer naar de show kunt.
We hebben hiervoor een ‘naamwijzigingsservice’ waarmee je reeds gepersonaliseerde tickets op een andere naam kunt zetten.
De kosten voor deze service zijn 5 euro per toegangskaart. Via deze link kun je de tickets opnieuw personaliseren voor 14 december, Via deze link kan dat voor 15 december. Naam wijzigen kan tot 24 uur voor de show.

Heb je een vraag over tickets?

Neem dan contact op met Paylogic via 0900 – PAYLOGIC (0900-72956442) of customerservice.paylogic.com