bars

Tabitha met Paskal – Blijf Nog Even Hier

24/11/2020

Tabitha met Paskal – Blijf Nog Even Hier

Tabitha en Paskal hebben het duet ‘Blijf Nog Even Hier’ uitgebracht. De track staat op het nieuwe album ‘Hallo Met Mij’ van Tabitha wat onlangs uitkwam. De single is te beluisteren op onder meer Spotify en de videoclip is vanaf vandaag te vinden op YouTube.

Over haar nieuwe single ‘Blijf Nog Even Hier’ zegt Tabitha: “Ik krijg veel reacties op het liedje sinds mijn album ‘Hallo Met Mij’ uit is. Het is altijd een droom van mij geweest om met Paskal te mogen zingen. Ik vind zijn stem de mooiste van Nederland en dat we nu samen een track op mijn album hebben, is voor mij een grote eer.”

Paskal Jakobsen over de single: ”Op het moment dat Tabitha en ik bij mij thuis in Middelburg, samen met Glen Faria, het liedje aan het schrijven waren en samen gingen zingen wisten we zeker dat onze stemmen een match waren. Terwijl we aan de keukentafel onze ervaringen in het leven bespraken was daar opeens de zin ‘toen ik stopte met zoeken heb ik het gevonden’. Toen wisten we meteen dat we een goed liedje te pakken hadden.”

02/05/2022

Polaroid Clubtour 2022

Ons nieuwe album 'Polaroid' is nu bijna een maand uit, hoog tijd om binnenkort weer wat extra clubshows te spelen. We zijn superblij...

Lees meer
11/04/2022

Dank jullie wel voor twee topavonden in de Ziggo Dome

Twee avonden een volle Ziggo Dome… het went nooit en het blijft geweldig. Op deze manier samen onze dertigste bandverjaardag én...

Lees meer