bars

Paskal geeft twintig shows in Stadsschouwburg Middelburg

03/12/2020

Nieuws

Update: Vanwege de landelijke lockdown worden de theatervoorstellingen verplaatst naar een later moment. Iedereen die een ticket heeft kunnen bemachtigen krijgt een e-mail van het theater als de nieuwe datum voor jouw voorstelling bekend is.

Paskal geeft in december en januari twintig shows in Stadsschouwburg Middelburg onder de titel ‘Liedjes van een ander’. Hij staat tien avonden op het podium met twee shows per dag voor dertig bezoekers per show. Paskal zal het podium delen met zijn muzikale vrienden Robert Stoltink en Jeremy La Combe. Kaarten voor de shows gaan maandag 7 december om 10:00 uur in de verkoop via www.zeelandtheaters.nl.

“Ik heb erg veel zin om weer te doen wat ik het liefst doe: zingen voor een publiek. Er zijn op dit moment dertig mensen welkom in het theater dus het wordt intiem. Elke avond zal anders worden met repertoire van andere liedjesschrijvers die mij dierbaar zijn. Het kan niet anders dan dat dit het heel bijzondere avonden worden als lichtpuntje in deze donkere wintermaanden. Ik heb er heel veel zin in.” aldus Paskal.

Paskal Jakobsen ‘Liedjes van een ander’
Stadsschouwburg Middelburg
15/18/19/21/22 december 2020 & 4/6/8/9/11 januari 2021

Er zijn dertig kaarten per voorstelling verkrijgbaar, die gaan maandag 7 december om 10:00 in de verkoop via www.zeelandtheaters.nl.

29/11/2020

Peter keert terug in de Zeeuwse theaters met de voorstelling ‘Kust’

Update: Vanwege de landelijke lockdown is besloten om deze theatervoorstellingen helaas te annuleren. Alle tickets worden automatisch...

Lees meer
24/11/2020

Tabitha met Paskal – Blijf Nog Even Hier

Tabitha en Paskal hebben het duet ‘Blijf Nog Even Hier’ uitgebracht. De track staat op het nieuwe album ‘Hallo Met...

Lees meer