bars

Paskal geeft twintig shows in Stadsschouwburg Middelburg

03/12/2020

Nieuws

Update: Vanwege de landelijke lockdown worden de theatervoorstellingen verplaatst naar een later moment. Iedereen die een ticket heeft kunnen bemachtigen krijgt een e-mail van het theater als de nieuwe datum voor jouw voorstelling bekend is.

Paskal geeft in december en januari twintig shows in Stadsschouwburg Middelburg onder de titel ‘Liedjes van een ander’. Hij staat tien avonden op het podium met twee shows per dag voor dertig bezoekers per show. Paskal zal het podium delen met zijn muzikale vrienden Robert Stoltink en Jeremy La Combe. Kaarten voor de shows gaan maandag 7 december om 10:00 uur in de verkoop via www.zeelandtheaters.nl.

“Ik heb erg veel zin om weer te doen wat ik het liefst doe: zingen voor een publiek. Er zijn op dit moment dertig mensen welkom in het theater dus het wordt intiem. Elke avond zal anders worden met repertoire van andere liedjesschrijvers die mij dierbaar zijn. Het kan niet anders dan dat dit het heel bijzondere avonden worden als lichtpuntje in deze donkere wintermaanden. Ik heb er heel veel zin in.” aldus Paskal.

Paskal Jakobsen ‘Liedjes van een ander’
Stadsschouwburg Middelburg
15/18/19/21/22 december 2020 & 4/6/8/9/11 januari 2021

Er zijn dertig kaarten per voorstelling verkrijgbaar, die gaan maandag 7 december om 10:00 in de verkoop via www.zeelandtheaters.nl.

21/09/2021

Clubtour najaar 2021

We kunnen niet wachten om jullie dit najaar weer te zien tijdens deze nieuwe clubtour! Kaarten voor alle shows zijn nu direct...

Lees meer
25/06/2021

Videoclip: Doe Het Dan

Bij een nieuwe EP hoort een nieuwe single. En bij een nieuwe single hoort een videoclip 👊🏻 Hier is de clip voor Doe Het...

Lees meer