bars

Paskal geeft twintig shows in Stadsschouwburg Middelburg

03/12/2020

Paskal geeft twintig shows in Stadsschouwburg Middelburg

Update: Vanwege de landelijke lockdown worden de theatervoorstellingen verplaatst naar een later moment. Iedereen die een ticket heeft kunnen bemachtigen krijgt een e-mail van het theater als de nieuwe datum voor jouw voorstelling bekend is.

Paskal geeft in december en januari twintig shows in Stadsschouwburg Middelburg onder de titel ‘Liedjes van een ander’. Hij staat tien avonden op het podium met twee shows per dag voor dertig bezoekers per show. Paskal zal het podium delen met zijn muzikale vrienden Robert Stoltink en Jeremy La Combe. Kaarten voor de shows gaan maandag 7 december om 10:00 uur in de verkoop via www.zeelandtheaters.nl.

“Ik heb erg veel zin om weer te doen wat ik het liefst doe: zingen voor een publiek. Er zijn op dit moment dertig mensen welkom in het theater dus het wordt intiem. Elke avond zal anders worden met repertoire van andere liedjesschrijvers die mij dierbaar zijn. Het kan niet anders dan dat dit het heel bijzondere avonden worden als lichtpuntje in deze donkere wintermaanden. Ik heb er heel veel zin in.” aldus Paskal.

Paskal Jakobsen ‘Liedjes van een ander’
Stadsschouwburg Middelburg
15/18/19/21/22 december 2020 & 4/6/8/9/11 januari 2021

Er zijn dertig kaarten per voorstelling verkrijgbaar, die gaan maandag 7 december om 10:00 in de verkoop via www.zeelandtheaters.nl.

01/12/2022

Dit zijn de eerste namen voor Concert at SEA 2023

Dit zijn de eerste namen voor Concert at SEA 2023 😎 Zo kunnen we met elkaar weer uitkijken naar het mooiste weekend van het...

Lees meer
28/11/2022

Clubtour België 2023

Het werd wel weer eens tijd, hè? Komend jaar gaan we in mei voor drie shows naar België 🇧🇪 We kijken er nu al enorm naar uit!...

Lees meer