bars

Concert at SEA wordt Concert at HOME

19/05/2020

Nieuws

We laten CAS 2020 niet zomaar aan ons voorbij gaan… Op 25, 26 en 27 juni a.s. maken we namelijk vanuit Zeeland een speciaal interactief programma dat te bekijken is via een livestream op www.concertatsea.nl en onze Facebookpagina.

“We missen jullie enorm en op deze manier gaan we het festivalgevoel bij de mensen thuis brengen.” zegt Paskal Jakobsen. “Gelukkig kunnen we op zaterdag 27 juni ook al veel artiesten bekend maken voor de editie van 2021 dus de voorpret begint dit jaar al vroeg.”

We beleven dit weekend graag met jullie. Daarom vragen we je om jouw favoriete optredens en verhalen van vijftien jaar Concert at SEA met ons te delen. Doe dit via dit formulier, dan gaan we het beste hiervan voorbij laten komen in de livestream. Ook zijn er gedurende de uitzending door jullie gekozen concerten te zien uit het rijke verleden van het festival. De livestream wordt gepresenteerd door Michiel Veenstra.

Op NPO Radio 2 is zaterdag 27 juni ook uitgebreid aandacht voor het festival. De zender staat in het teken van Concert at SEA met onder andere een speciale editie van Muziekcafé met live optredens. Het Concert at HOME weekeinde wordt zaterdagavond afgesloten met een TV-uitzending op NPO 3 met daarin interviews met onder andere BLØF en concerten van de afgelopen 15 jaar.

 

Programma Concert at HOME 2020 | 25, 26 & 27 juni

ONLINE – “Concert at HOME”, de online stream vanuit Zeeland op donderdag 25, vrijdag 26 en zaterdag 27 juni is te bekijken via www.concertatsea.nl, Concert at SEA Facebook en Youtube livestream, gepresenteerd door Michiel Veenstra.

TV – TV-uitzending ‘Concert at SEA 15 jaar, de hoogtepunten’ bij AVROTROS op NPO 3 op zaterdag 27 juni om 22:35 uur. Vijftien jaar hoogtepunten uit optredens van Concert at SEA, omlijst met recente interviews met o.a. BLØF.

RADIO – Speciale editie van Muziekcafé op NPO Radio 2, zaterdag 27 juni vanaf 16:00 uur live vanuit Zeeland. Met live sessies van verschillende artiesten, hoogtepunten van de afgelopen jaren en verhalen van artiesten en festivalbezoekers.

21/09/2021

Clubtour najaar 2021

We kunnen niet wachten om jullie dit najaar weer te zien tijdens deze nieuwe clubtour! Kaarten voor alle shows zijn nu direct...

Lees meer
25/06/2021

Videoclip: Doe Het Dan

Bij een nieuwe EP hoort een nieuwe single. En bij een nieuwe single hoort een videoclip 👊🏻 Hier is de clip voor Doe Het...

Lees meer