bars

Concert at SEA schuift door naar 2022

25/03/2021

Concert at SEA schuift door naar 2022

Concert at SEA schuift door naar 30 juni, 1 en 2 juli 2022.

Er blijven te veel onzekerheden om dit jaar een volwaardige editie van het festival te kunnen organiseren. Het is bovendien niet mogelijk gebleken om het festival te verplaatsen naar later in de zomer. Dat valt ons natuurlijk zwaar. Het is ook echt heel vervelend voor alle artiesten, crew, leveranciers, partners en voor alle fans.

Alle tickets voor het uitverkochte festival blijven geldig voor de volgende editie. Iedereen die er niet bij kan zijn krijgt de mogelijkheid om hun geld terug te krijgen. De hoofdkopers van de kaarten zijn inmiddels geïnformeerd door middel van een aparte mail.

We laten het weekend van Concert at SEA 2021 natuurlijk niet zomaar aan ons voorbij gaan. Meer informatie hierover volgt later. De line-up van Concert at SEA 2022 wordt later dit jaar bekendgemaakt.

Kijk voor de meest actuele informatie op www.concertatsea.nl

09/04/2024

Extra ‘BLØF & Vrienden’ show in Rotterdam Ahoy

BLØF geeft op 21 & 22 november grote concerten in Rotterdam Ahoy. Onder de titel ‘BLØF & Vrienden’ speelt de band haar...

Lees meer
05/04/2024

BLØF & Vrienden in Rotterdam Ahoy

BLØF geeft op vrijdag 22 november een groot concert in Rotterdam Ahoy. Onder de titel ‘BLØF & Vrienden’ speelt de band haar...

Lees meer