bars

Theatertour ‘In Het Midden Van Alles’

02/01/2015

Nieuws

BLØF trekt vanaf maart door Nederland met de theatertournee ‘In Het Midden Van Alles’. In de zevende theatertour doet de band dertig theaters aan in onder meer Middelburg, Amsterdam en Groningen.

Bekijk alle data van de theatertour

BLØF bracht vorig jaar haar elfde studio-album uit getiteld ‘In Het Midden Van Alles’. Het album is volgens bassist Peter Slager urgenter dan ooit.

“We hebben zelf het gevoel dat we onze beste plaat nog moeten maken, al zijn we nu misschien wel heel dichtbij. Het is nog steeds zo ontzettend leuk. Ik heb voor mijzelf ontdekt dat ik liever dan wat ook een plaat met BLØF maak. En dat is een prettige constatering, na 22 jaar in hetzelfde bandje. We staan nog steeds in het midden van de dingen, luisteren naar muziek van nu en waar passend, integreren we dat in wat we doen.”

Gedreven en gepassioneerd als altijd geeft de band in het theater de nieuwe nummers een akoestisch jasje en laten ze een dwarsdoorsnede horen van hun inmiddels zeer omvangrijke oeuvre.

23/05/2018

30 november staan we in de Lotto Arena!

Hier hebben we echt enorm veel zin in! Op 30 november 2018 keren we terug naar België en spelen we in de Lotto Arena! Tickets zijn...

Lees meer
04/04/2018

Waar kan je BLØF zien dit seizoen?

We vinden het altijd mooi om voor jullie te spelen, en met het eerste festival (Paaspop) achter de rug, hebben we alleen maar meer...

Lees meer