bars

Ronnie Flex en BLØF gieten ‘Omarm’ in een nieuw jasje

29/06/2018

Ronnie Flex en BLØF gieten ‘Omarm’ in een nieuw jasje

Tijdens zijn geprezen optreden op de mainstage van Pinkpop 2018 mocht het publiek al er even van genieten, maar vandaag is ‘Omarm Me’ van Ronnie Flex en BLØF eindelijk uit. Het liedje is een nieuwe versie van de hit ‘Omarm’ (2003) van de Zeeuwse band.

Dat een samenwerking is ontstaan tussen de twee muzikale grootheden, is eigenlijk niet zo gek. “Ik ben zo’n grote fan, van BLØF in het algemeen,” aldus Ronnie. “Ik vind ‘Omarm’ sowieso thuishoort in de top vijf beste Nederlandstalige nummers ooit geschreven. Misschien is het zelfs wel de beste.” Toen de band hem vroeg om een nieuwe versie te maken van een oud nummer van hen, hoefde hij er dan ook niet lang over na te denken.

Paskal: “Met de samenwerking komen twee werelden samen. Maar met Ronnie samenwerken voelt voor ons heel natuurlijk, want we hebben toch veel met elkaar gemeen. Wij zijn echt heel blij met het resultaat en het is een groot compliment dat dit nummer op deze manier een eigen tweede leven krijgt.”

Voor deze herinterpretatie van de klassieke song is een nieuwe clip geschoten door Folkert Verdoorn en Jeroen Dankers waarin kwetsbaarheid en mannelijkheid centraal staan. De video is te zien op het Top Notch Youtube-kanaal.

09/04/2024

Extra ‘BLØF & Vrienden’ show in Rotterdam Ahoy

BLØF geeft op 21 & 22 november grote concerten in Rotterdam Ahoy. Onder de titel ‘BLØF & Vrienden’ speelt de band haar...

Lees meer
05/04/2024

BLØF & Vrienden in Rotterdam Ahoy

BLØF geeft op vrijdag 22 november een groot concert in Rotterdam Ahoy. Onder de titel ‘BLØF & Vrienden’ speelt de band haar...

Lees meer