bars

Op 1 binnen in Album Top 100

02/05/2014

Op 1 binnen in Album Top 100

BLØF komt vandaag met ‘In Het Midden Van Alles’ op nummer 1 binnen in de GfK Dutch Album Top 100. Het is daarmee het negende album van BLØF dat op nummer 1 staat in de Album Top 100.

“Het is altijd spannend om een nieuwe plaat uit te brengen. We zijn uiteraard heel erg blij met alle positieve reacties op de muziek. Het is te gek dat we op 1 staan. We genieten er ook erg van om alle nieuwe nummers live te spelen”, aldus Paskal Jakobsen.

De opvolger van het jubileumalbum ‘Hier – Het Beste van 20 Jaar BLØF’ bevat onder andere de single ‘Spijt Heb Je Morgen Maar’ en ‘Open Je Ogen’, dat de band samen met Ilse DeLange opnam. Vorige week speelde BLØF elke avond al een nummer van het album live bij RTL Late Night. Meteen na het verschijnen van ‘In Het Midden Van Alles’ afgelopen vrijdag stond het album ook al op nummer 1 in de iTunes-hitlijst.

Producer

‘In Het Midden Van Alles’, het elfde studioalbum van de Zeeuwse band, werd opgenomen in het Zuid-Franse Carpentras en afgerond in de ICP studio in Brussel waar BLØF eerder de albums ‘Boven’ en ‘Watermakers’ opnam. Voor het eerst sinds lange tijd werkte de band weer samen met een producer: JB Meijers. Samen met singer-songwriter en producer Ken Stringfellow drukte hij een grote stempel op het geluid van het album, dat gelaagder en actueler dan ooit klinkt.

Tour

BLØF is op dit moment op tour door Nederland en zal daarnaast de komende maanden een aantal festivals aandoen, waaronder uiteraard Concert at SEA op 28 juni. Op zaterdag 13 december treedt de band op in Ziggo Dome in Amsterdam.

Luister naar het nieuwe album in Spotify of bemachtig het in iTunes.

08/02/2024

Nieuwe namen voor Concert at SEA 2024

Leuk nieuws: de line-up voor Concert at SEA 2024 is vandaag uitgebreid. Ook Douwe Bob, SERA, The Indien, Zoë Livay en El Flecha...

Lees meer
08/12/2023

Theatertour 2024

Het is te lang geleden. Daarom gaan we in het voorjaar van 2024 weer eens het theater in. Met een dwarsdoorsnede van ons oeuvre, een...

Lees meer