bars

BLØF en De Dijk op bungalowfestival Back at SEA

04/07/2016

Nieuws

Onder de naam Back at SEA organiseert het team achter Concert at SEA elk najaar een bungalowfestival. Op 18, 19 en 20 november zijn BLØF en De Dijk de hoofdact op het festival op Center Parcs Port Zélande, in Ouddorp. Het bungalowpark ligt op steenworp afstand van de Brouwersdam, waar Concert at SEA wordt gehouden.

Back at sea 2016-1000x500

Het hele bungalowpark is exclusief toegankelijk voor bezoekers van Back at SEA en er is plaats voor een kleine 3.000 gasten. Ook dit jaar is er op Back at SEA genoeg te beleven naast de optredens in de festivaltent. Zo zullen ondermeer de pool party, huiskamerconcerten, de comedyclub en de Brouwersdamloop weer onderdeel zijn van het programma. De komende weken worden meer namen bekend gemaakt.

De voorverkoop start dinsdag 5 juli om 10.00 uur via www.backatsea.nl

Paskal Jakobsen ziet het al helemaal zitten:

“Back at SEA is het kleine broertje van Concert at SEA. Zo’n prachtig bungalowpark vlakbij de Brouwersdam is daarvoor de perfecte locatie. Het is heel wat anders dan met 40.000 man in de zomer. Maar juist het kleinschalige maakt het nou net weer zo leuk. Artiesten doen huiskamerconcerten en unieke optredens. Het voelt als een reünie met de Concert at SEA bezoekers.”

23/05/2018

30 november staan we in de Lotto Arena!

Hier hebben we echt enorm veel zin in! Op 30 november 2018 keren we terug naar België en spelen we in de Lotto Arena! Tickets zijn...

Lees meer
04/04/2018

Waar kan je BLØF zien dit seizoen?

We vinden het altijd mooi om voor jullie te spelen, en met het eerste festival (Paaspop) achter de rug, hebben we alleen maar meer...

Lees meer