bars

Bijdrage Umoja Fonds van BLØF voor busvervoer gehandicapte kinderen India

30/11/2016

Bijdrage Umoja Fonds van BLØF voor busvervoer gehandicapte kinderen India

Mede dankzij een bijdrage van het Umoja Fonds van BLØF heeft Stichting Isai Ma(i)yam een nieuwe bus kunnen aanschaffen voor het ophalen en thuisbrengen van 45 gehandicapte kinderen in India. In het Ananda Special Day Care Centre in de stad Pondicherry krijgen de kinderen en jongeren een dagbesteding. Ze krijgen onder andere muziek- en dansles en een aantal kinderen krijgt fysiotherapie en les in gebarentaal.

En mooi nieuws: dit project is genomineerd voor een Gouden Gans. De winnaar van deze verkiezing van Wilde Ganzen wint €10.000 om te besteden aan de doelstelling van de stichting.

Stichting Isai Ma(i)yam kan dit geldbedrag besteden aan uitbreiding van de handicap-school. Een ander project wat op dit moment wordt ontwikkeld is studiesupport voor kansarme jongeren die na hun middelbare school een studie zouden willen volgen maar daar geen financiële middelen voor hebben.

Stem hier!

Stemmen kan tot 31 december 2016.

09/04/2024

Extra ‘BLØF & Vrienden’ show in Rotterdam Ahoy

BLØF geeft op 21 & 22 november grote concerten in Rotterdam Ahoy. Onder de titel ‘BLØF & Vrienden’ speelt de band haar...

Lees meer
05/04/2024

BLØF & Vrienden in Rotterdam Ahoy

BLØF geeft op vrijdag 22 november een groot concert in Rotterdam Ahoy. Onder de titel ‘BLØF & Vrienden’ speelt de band haar...

Lees meer