bars

Peter schrijft muziek voor documentaire De Tien van Renesse

07/01/2016

Nieuws

Peter Slager gaat de muziek schrijven voor de documentaire ‘De Tien van Renesse’. Het is de eerste keer dat hij de soundtrack van een film verzorgt.

Peter schrijft de muziek niet alleen. Hij gaat dit doen samen met de Belgische producer Ronald Vanhuffel, die destijds werkte aan de BLØF-albums Boven, Watermakers & Blauwe Ruis.

‘De Tien van Renesse’ is een documentaire die een zwarte bladzijde uit de geschiedenis van het Zeeuwse kustplaatsje reconstrueert. Terwijl de rest van Zeeland, net als de zuidelijke provincies, in september 1944 was bevrijd van de Duitsers, bleef Schouwen-Duiveland tot mei 1945 bezet gebied.

De film is het debuut van regisseur Tjeerd Muller. ‘De Tien van Renesse’ gaat vermoedelijk in première tijdens Film by the Sea. Het project is mede gefinancierd door crowdfunding.

Blijf op de hoogte via de Facebookpagina van de film.

Lees ook PZC en Nu.nl.

08/12/2017

Laatste tickets Ziggo Dome!

[video width="1920" height="1080" mp4="http://www.blof.nl/wp/wp-content/uploads/Laatstetickets-Facebook1.mp4"][/video] De laatste...

Lees meer
08/12/2017

AAN – Live editie!

Vanaf vandaag is ons album 'AAN - Live editie' vooruit te bestellen. In deze speciale variant van ons album vind je, naast de...

Lees meer