bars

Ziggo Dome - 10 maart 2018

BLØF geeft op 10 maart 2018 een concert in Ziggo Dome, Amsterdam.

Ziggo Dome – Amsterdam
Zaterdag 10 maart 2018

BLØF geeft op 10 maart 2018 een concert in Ziggo Dome, Amsterdam. Als trouwe fan kan je via Spotify direct exclusieve pre-sale tickets bestellen.

Het is de derde keer dat BLØF op het podium staat van Ziggo Dome, nadat eerdere concerten in 2012 en 2014 volledig uitverkocht raakte. De show op 10 maart 2018 staat in het teken van het twaalfde studio-album ‘AAN’ welke op 19 mei verschijnt.

Paskal Jakobsen, zanger van BLØF zegt hierover:

“Wij vinden ‘AAN’ onze meest kleurrijke plaat sinds ‘Umoja’. We zijn ontzettend trots op dit album en we kijken er naar uit om met een hele vette show weer terug te komen naar de Ziggo Dome. Natuurlijk zullen naast het nieuwe werk ook de grote hits voorbij komen.”

BLØF is één van de meest succesvolle bands van Nederland. Ze braken door met de single ‘Liefs uit Londen’ en scoorden sindsdien talloze hits. Sinds hun oprichting in 1992 bracht de band 12 studio-albums uit en sleepte diverse muziekprijzen en awards in de wacht, waaronder acht Edisons, zes 3FM Awards en de Popprijs. Sinds 2006 organiseert BLØF jaarlijks haar eigen meerdaagse festival Concert at SEA op de Brouwersdam in Zeeland, de thuishaven van de band.

Kaarten zijn te koop vanaf 45,- euro. Er zijn staanplaatsen, zitplaatsen en VIP-arrangementen beschikbaar. Tickets worden gepersonaliseerd verkocht.

Informatie & Tickets

Ziggo Dome – Amsterdam
Zaterdag 10 maart 2018

Zaal open om 18:30 uur

Klik hier voor route-informatie naar de Ziggo Dome

 • Dichterbij Dan Ooit Vak: Vanaf €64,75 euro. Per 2 tickets te bestellen inclusief nieuwe album ‘AAN’ op LP of CD.
 • Staanplaats: € 55,-
 • 1e ring: € 55,-
 • 2e Ring: € 45,-
 • Rolstoelpodium: € 55,- (ook begeleider heeft een kaart voor rolstoelpodium nodig)

* Servicekosten zijn € 2,95 per toegangskaart.
* Je kunt maximaal 8 tickets per bestelling plaatsen.

Kaarten voor het Dichterbij Dan Ooit Vak worden alleen per 2 tickets verkocht en alleen in combinatie met het nieuwe album ‘AAN’ welke je als LP, CD Jewelcase of CD Digipack kunt selecteren. Per 2 tickets ontvang je 1 exemplaar. Je ontvangt jouw exemplaar binnen vijf dagen thuisbezorgd. Verzending is gratis.

Wil je het album bij je ticket bestellen? Geen probleem! Via de bestelmodule kun je bij elk ticket het nieuwe album ‘AAN’ van BLØF bij bestellen als LP, CD Jewelcase of CD Digipack. Je ontvangt jouw exemplaar binnen vijf dagen thuisbezorgd. Verzending is gratis.

Personaliseren

Net als andere grote evenementen heeft ook BLØF last van zwarthandel. Daardoor betalen bezoekers, meestal onbewust, veel meer voor een kaart dan de oorspronkelijke prijs. Om ervoor te zorgen dat bezoekers niet de dupe worden van doorverkoop moeten alle tickets worden gepersonaliseerd. Informatie kan ook worden gebruikt om je als bezoeker beter te informeren over de show. Het op naam zetten van tickets is verplicht en bij de entree wordt gecontroleerd of de naam op het ticket overeenkomt met het ID-bewijs. Hoe werkt het?
– Kaarten personaliseren kan vanaf 6 juni 2017 en is mogelijk tot 31 december 2017. Voor het op naam zetten heb je deze gegevens nodig van alle personen: voornaam, achternaam, emailadres, geslacht en geboortedatum. Je ontvangt een mail van Paylogic op 6 juni om de tickets op naam te zetten.

VIP-arrangementen

Bezoek het concert van BLØF op een unieke manier met je partner, vrienden of zakenrelaties door een VIP-arrangement te boeken. Er zijn twee bijzondere VIP-arrangementen beschikbaar, deze zijn hier te boeken.

 • AAN Arrangement:
  inclusief 1e rang zitplaats voor de show, toegang tot de Ziggo Dome via speciale VIP-entree, ontvangst in VIP-Lounge met hapje en drankje, borrel van een uur voorafgaand aan de show, 4 consumptiemunten per persoon voor dranken tijdens de show, afterparty tot een uur na de show met DJ, hapjes en drankjes, cadeautje als aandenken aan de avond, uitrijkaart P1, P2, P3 en P6 (1 per 2 personen) en hostess begeleiding.

 

 • Wereld Van Verschil Diner Arrangement:
  inclusief 1e rang zitplaats voor de show, toegang tot de Ziggo Dome via speciale VIP-entree, ontvangst in VIP-Lounge met hapje en drankje, informeel diner inclusief dranken, 4 consumptiemunten per persoon voor dranken tijdens de show, Afterparty tot een uur na de show met DJ, hapjes en drankjes, cadeautje als aandenken aan de avond, uitrijkaart P1, P2, P3 en P6 (1 per 2 personen), en hostess begeleiding.

Heb je een vraag over tickets?

Neem dan contact op met Paylogic via 0900 – PAYLOGIC (0900-72956442) of customerservice.paylogic.com