bars

Download gratis het album XXS3!

23/12/2014

Nieuws

Dag allemaal,

Het is bijna kerst. Wij hebben weer een veelbewogen maar vooral mooi jaar achter de rug. 2014 was het jaar van In Het Midden Van Alles, onze nieuwste plaat waar we met veel plezier en inzet aan hebben gewerkt, samen met onze producer JB Meijers. De plaat kwam eind april uit, en sindsdien hebben we weer op veel plaatsen in het land concerten gegeven. Dat blijft toch het mooiste wat er is: een nieuw album maken en daar dan mee op pad gaan langs de vaderlandse podia. We hebben weer veel blije gezichten voor ons gezien, van Waarland tot Weert, en van Groningen tot Middelburg. Maar het absolute hoogtepunt was toch wel ons laatste concert dit jaar, in de Amsterdamse Ziggo Dome, waar we een beetje boven onszelf uitstegen. Ook na 22 jaar kan dat dus nog, en dat is geweldig om mee te maken.

En daarom willen we als dank deze plaat cadeau geven aan al onze fans. Deel drie in de XXS-serie. De opnames hiervoor maakten we vorig jaar, aan het eind van de theatertournee van 2013, in het nieuwe Luxor in Rotterdam. Die tour stond nog in het teken van ons 20-jarig bestaan in 2012, en je zou kunnen zeggen dat we zodoende in 2013 eindelijk volwassen werden. Maar uiteindelijk zijn we muzikanten en wij zullen toch ook altijd een beetje kinderen blijven, omdat we moeten spelen. Dat is wat we doen, dat is wie we zijn. En volwassen of niet, we hopen dat we dat nog heel lang kunnen blijven doen.

Dus deze is van ons aan jou, als dank voor alle steun en enthousiasme. Hier is XXS3. Heel veel dank & voor iedereen een gezond en gelukkig Nieuwjaar!

Groeten van BLØF,

Paskal, Bas, Norman & Peter.

Vul hier je gegevens in en je ontvangt de downloadlink via e-mail.

13/07/2018

Bløf & Geike Arnaert breken record in Vlaamse Ultratop

Bløf & Geike Arnaert breken record in Vlaamse Ultratop ‘Zoutelande’ van Bløf en Geike Arnaert herovert deze week de...

Lees meer
29/06/2018

Ronnie Flex en BLØF gieten ‘Omarm’ in een nieuw jasje

Tijdens zijn geprezen optreden op de mainstage van Pinkpop 2018 mocht het publiek al er even van genieten, maar vandaag is ‘Omarm...

Lees meer