bars

Concert at SEA uitverkocht. Nog wel donderdagkaarten beschikbaar.

21/12/2017

Nieuws

Wow wat ging dat hard.

De weekendkaarten en dagkaarten voor de vrijdag en zaterdag van Concert at SEA zijn volledig uitverkocht. De tickets werden deze ochtend in 1,5 uur verkocht. De vraag was vele malen groter dan het aantal beschikbare tickets. Het festival verwacht 40.000 bezoekers op 29 en 30 juni. Voor donderdag 28 juni zijn nog enkele tickets verkrijgbaar. Deze zijn op dit moment exclusief beschikbaar voor preregistranten en vanaf 1 februari voor het reguliere publiek via www.concertatsea.nl.

,,Het is ongelofelijk hoe groot het enthousiasme is voor ons festival,’’ zegt Paskal Jakobsen. ,,Het wordt een hele bijzondere editie met de optredens van STING en Alanis Morissette. We kunnen niet wachten!”

Tijdens het festival op de Brouwersdam in Zeeland spelen behalve gastheer BLØF onder andere STING, Alanis Morissette, Racoon, Miss Montreal, het Zeeuws Orkest, Danny Vera en Ronnie Flex & Deuxperience.

Het festival verkocht dit jaar de tickets door middel van een preregistratie-systeem. Hierdoor werden 500 mailadressen die verdacht zijn van zwarthandel uitgesloten van kaartverkoop, om vaste fans meer kans te geven op festivalkaarten.

 

30/05/2018

BLØF nodigt inwoners Zoutelande uit voor Concert at SEA 2018

BLØF nodigt het gehele dorp Zoutelande uit voor Concert at SEA. De 1631 inwoners ontvangen deze week een brief waarmee ze een gratis...

Lees meer
23/05/2018

30 november staan we in de Lotto Arena!

Hier hebben we echt enorm veel zin in! Op 30 november 2018 keren we terug naar België en spelen we in de Lotto Arena! Tickets zijn...

Lees meer