bars

Concert at SEA uitverkocht. Nog wel donderdagkaarten beschikbaar.

21/12/2017

Concert at SEA uitverkocht. Nog wel donderdagkaarten beschikbaar.

Wow wat ging dat hard.

De weekendkaarten en dagkaarten voor de vrijdag en zaterdag van Concert at SEA zijn volledig uitverkocht. De tickets werden deze ochtend in 1,5 uur verkocht. De vraag was vele malen groter dan het aantal beschikbare tickets. Het festival verwacht 40.000 bezoekers op 29 en 30 juni. Voor donderdag 28 juni zijn nog enkele tickets verkrijgbaar. Deze zijn op dit moment exclusief beschikbaar voor preregistranten en vanaf 1 februari voor het reguliere publiek via www.concertatsea.nl.

,,Het is ongelofelijk hoe groot het enthousiasme is voor ons festival,’’ zegt Paskal Jakobsen. ,,Het wordt een hele bijzondere editie met de optredens van STING en Alanis Morissette. We kunnen niet wachten!”

Tijdens het festival op de Brouwersdam in Zeeland spelen behalve gastheer BLØF onder andere STING, Alanis Morissette, Racoon, Miss Montreal, het Zeeuws Orkest, Danny Vera en Ronnie Flex & Deuxperience.

Het festival verkocht dit jaar de tickets door middel van een preregistratie-systeem. Hierdoor werden 500 mailadressen die verdacht zijn van zwarthandel uitgesloten van kaartverkoop, om vaste fans meer kans te geven op festivalkaarten.

 

09/04/2024

Extra ‘BLØF & Vrienden’ show in Rotterdam Ahoy

BLØF geeft op 21 & 22 november grote concerten in Rotterdam Ahoy. Onder de titel ‘BLØF & Vrienden’ speelt de band haar...

Lees meer
05/04/2024

BLØF & Vrienden in Rotterdam Ahoy

BLØF geeft op vrijdag 22 november een groot concert in Rotterdam Ahoy. Onder de titel ‘BLØF & Vrienden’ speelt de band haar...

Lees meer