bars

Ziggo Dome - 10 maart 2018

BLØF geeft op 10 maart 2018 een concert in Ziggo Dome, Amsterdam.

Ziggo Dome – Amsterdam
Zaterdag 10 maart 2018
Uitverkocht

BLØF geeft op 10 maart 2018 een concert in Ziggo Dome, Amsterdam. Het concert is inmiddels volledig uitverkocht

Het is de derde keer dat BLØF op het podium staat van Ziggo Dome, nadat eerdere concerten in 2012 en 2014 volledig uitverkocht raakte. De show op 10 maart 2018 staat in het teken van het twaalfde studio-album ‘AAN’.

Paskal Jakobsen, zanger van BLØF zegt hierover:

“Wij vinden ‘AAN’ onze meest kleurrijke plaat sinds ‘Umoja’. We zijn ontzettend trots op dit album en we kijken er naar uit om met een hele vette show weer terug te komen naar de Ziggo Dome. Natuurlijk zullen naast het nieuwe werk ook de grote hits voorbij komen.

BLØF is één van de meest succesvolle bands van Nederland. Ze braken door met de single ‘Liefs uit Londen’ en scoorden sindsdien talloze hits. Sinds hun oprichting in 1992 bracht de band 12 studio-albums uit en sleepte diverse muziekprijzen en awards in de wacht, waaronder acht Edisons, zes 3FM Awards en de Popprijs. Sinds 2006 organiseert BLØF jaarlijks haar eigen meerdaagse festival Concert at SEA op de Brouwersdam in Zeeland, de thuishaven van de band.

Informatie & Tickets

Ziggo Dome – Amsterdam
Zaterdag 10 maart 2018
Uitverkocht

Zaal open om 18:30 uur

Klik hier voor route-informatie naar de Ziggo Dome

  • Dichterbij Dan Ooit Vak: Vanaf €64,75 euro. (Uitverkocht)
  • Staanplaats: € 55,- (Uitverkocht)
  • 1e ring: € 55,- (Uitverkocht)
  • 2e Ring: € 45,- (Uitverkocht)
  • Rolstoelpodium: € 55,- (ook begeleider heeft een kaart voor rolstoelpodium nodig) (Uitverkocht)

* Servicekosten zijn € 2,95 per toegangskaart.
* Je kunt maximaal 8 tickets per bestelling plaatsen.

 

Personaliseren

Net als andere grote evenementen heeft ook BLØF last van zwarthandel. Daardoor betalen bezoekers, meestal onbewust, veel meer voor een kaart dan de oorspronkelijke prijs. Om ervoor te zorgen dat bezoekers niet de dupe worden van doorverkoop moeten alle tickets worden gepersonaliseerd. Informatie kan ook worden gebruikt om je als bezoeker beter te informeren over de show. Het op naam zetten van tickets is verplicht en bij de entree wordt gecontroleerd of de naam op het ticket overeenkomt met het ID-bewijs. Hoe werkt het?
– Kaarten personaliseren kan vanaf 6 juni 2017 en is mogelijk tot 31 december
2017. Voor het op naam zetten heb je deze gegevens nodig van alle personen: voornaam, achternaam, emailadres, geslacht en geboortedatum. Je ontvangt een mail van Paylogic op 6 juni om de tickets op naam te zetten.

Tickets opnieuw personaliseren?
Stel dat je jouw tickets al gepersonaliseerd hebt, maar je om wat voor reden (ziekte/verhindering) dan ook niet meer naar de show kunt.
We hebben hiervoor een ‘naamwijzigingsservice’ waarmee je reeds gepersonaliseerde tickets op een andere naam kunt zetten.
De kosten voor deze service zijn 5 euro per toegangskaart. Via deze link kun je de tickets opnieuw personaliseren, dit kan tot 24 uur voor de show.

 

Heb je een vraag over tickets?

Neem dan contact op met Paylogic via 0900 – PAYLOGIC (0900-72956442) of customerservice.paylogic.com