bars

Voorprogramma’s Paradiso bekend

29/11/2016

Nieuws

Op 19, 20 en 21 december speelt BLØF drie uitverkochte concerten in Paradiso. Vandaag kunnen we bekendmaken welke drie artiesten op deze dagen het voorprogramma zullen verzorgen.

Maandag 19 december: Daniël Cane
Dinsdag 20 december: Rogier Pelgrim
Woensdag 21 december: PEER

Daniël Cane

Liefdesliedjes met een rauw randje in de stijl van Damien Rice en Ed Sheeran die gaan over gebroken harten; het verliezen en het terug vinden van de liefde. Dat is Daniel Cane in een notendop.

Rogier Pelgrim

Op Back at SEA maakten we vorig jaar kennis met het opvallende en eigenzinnige stemgeluid van singer-songwriter Rogier Pelgrim. Huiskamers bleken dé plek om de harten van zijn publiek te vullen met zijn pakkende en melancholische liedjes. Dit jaar speelde hij op het strand van Concert at SEA. Laat je meevoeren naar een wereld vol verhalen en avonturen.

PEER

Met de energie van een groep jonge honden bestormen ze het podium. Zeeuwse trots PEER bestaat uit vier muzikale vrienden met een gemiddelde leeftijd van nog geen 17 jaar. Onder de hoede van Peter Slager namen ze hun eerste muziek op. Hoe die klinkt? Stevig, catchy en het proeft naar Nirvana, aldus de heren.

24/12/2017

BLØF sluit jaar af in uitverkocht Paradiso met Gouden Plaat voor Typhoon

Gisteravond mocht BLØF een Gouden Award in ontvangst nemen voor de single Wereld van Verschil. Dit betekent dat van de single meer...

Lees meer
21/12/2017

Concert at SEA uitverkocht. Nog wel donderdagkaarten beschikbaar.

Wow wat ging dat hard. De weekendkaarten en dagkaarten voor de vrijdag en zaterdag van Concert at SEA zijn volledig uitverkocht. De...

Lees meer