bars

UB40 op bungalowfestival Back at SEA

04/10/2016

Nieuws

De Britse reggaeband UB40 speelt in november op bungalowfestival Back at SEA. Ook Rob Dekay, Bökkers, duo Maartje & Kine en comedian Wilko Terwijn zijn toegevoegd aan het programma.

Eerder werd al aangekondigd dat onder andere BLØF, De Dijk en Wipneus & Pim spelen op de derde editie van het festival. Back at SEA vindt plaats op 18, 19 en 20 november in Center Parcs Port Zélande in Ouddorp.

Paskal Jakobsen kijkt er reikhalzend uit:

“Dat gevoel dat je op schoolkamp bent met je vrienden. Dat is Back at SEA voor ons. De sfeer is echt heel bijzonder; artiesten doen huiskamerconcerten en unieke optredens. Het voelt echt als het perfecte weekend weg. En het is natuurlijk te gek dat ook UB40 naar ons feest komt.”

Sinds de release van hun eerste album ‘Signing Off’ in 1980 bracht UB40 achttien studio- en vier live albums uit. De band scoorde grote hits met ‘Food For Thought’, ‘One In Ten’, ‘Kingston Town’, ‘Cherry Oh Baby’, ‘(I Can’t Help) Falling in Love With You’ en natuurlijk ‘Red, Red Wine’.

Ook dit jaar is er op Back at SEA veel te beleven naast de optredens in de festivaltent. Zo zijn de pool party, huiskamerconcerten, het Comedy Café en de Brouwersdamloop onderdeel van het programma. Het bungalowpark is in het weekend exclusief toegankelijk voor bezoekers van Back at SEA. Op www.backatsea.nl zijn nog bungalows beschikbaar.

back-at-sea-2016-1000x1000_sep
14/02/2018

Nieuwe show in België!

We gaan in Brussel spelen! Eerder kondigden we al shows in Antwerpen, Sint-Niklaas en Hamont-Achel aan, welke inmiddels volledig is...

Lees meer
14/02/2018

14 december: Extra show in Ahoy!

We spelen dit jaar niet één keer, maar twee maal in Rotterdam Ahoy! We hebben een extra show toegevoegd op 14 december. Voor de show...

Lees meer