bars

Miss Montreal en Paskal Jakobsen brengen duet uit

06/01/2015

Nieuws

Miss Montreal en Paskal Jakobsen brengen samen de single ‘Ik zoek alleen mezelf’ uit. De single komt uit aan de vooravond van de nieuwe theatertour ‘Onmeunig Sanne’ die van start gaat op 12 februari.

Tijdens deze theatertour zal Sanne zich van haar meest persoonlijke kant laten zien. Speciaal voor de tour heeft Sanne een aantal Nederlandstalige liedjes geschreven die op EP zullen verschijnen. Zo schreef ze, naast met Paskal Jakobsen en Peter Slager, ook met o.a. Guus Meeuwis en Simon Keizer.

Dinsdagochtend is de single ‘Ik zoek alleen mezelf’ in première gegaan op alle landelijke radiostations.

Sanne Hans:

“Ik had Paskal gevraagd of hij het leuk vond om samen met mij een liedje te schrijven voor mijn aankomende theatertour. Helemaal niet eens met de bedoeling om het als duet op te nemen. Dat gebeurde gewoon spontaan! We dachten ‘dit is best heel tof’, dus laten we het gewoon doen.”

 

Paskal Jakobsen:

“Sanne is één van de beste zangeressen van Nederland en ik vind haar stem als ze in het Nederlands zingt helemaal geweldig. Het was supertof om samen te werken en er is een liedje uitgekomen waar ik erg trots op ben.”

De single ‘Ik zoek alleen mezelf’ komt uit op vrijdag 9 januari bij 8ball music en is verkrijgbaar via alle digitale platforms.

Beluister hier een preview:

08/12/2017

Laatste tickets Ziggo Dome!

De kaarten voor BLØF in de Ziggo Dome op 10 maart 2018 zijn bijna uitverkocht! [video width="1920" height="1080"...

Lees meer
08/12/2017

AAN – Live editie!

Vanaf vandaag is ons album 'AAN - Live editie' vooruit te bestellen. In deze speciale variant van ons album vind je, naast de...

Lees meer