bars

Luister de nieuwe single ‘Wereld van Verschil’

23/03/2017

Nieuws

Sinds februari zijn we op tour en spelen we veel nieuwe liedjes. Het is echt te gek om jullie enthousiasme te zien, daar genieten we enorm van. Vanaf vandaag gaan we de nieuwe muziek met iedereen delen!

Onze nieuwe single heet ‘Wereld van Verschil’. Het is de eerste single van ons twaalfde studioalbum ‘AAN’ dat de komende weken in etappes zal uitkomen. De eerste vier liedjes zijn vanaf nu te beluisteren. Eind april volgen nog vier liedjes en op 19 mei verschijnt het hele album.

Als je vorig jaar op Concert at SEA was, heb je hem al kunnen horen: onze nieuwe single ‘Wereld van Verschil’, samen met Typhoon. We zijn ontzettend trots op dit nummer én de videoclip. Een bijzonder knip en plak-werk, in de letterlijke zin van het woord ;-)

Vanaf vandaag kun je ‘Wereld van Verschil’ en nog drie nieuwe liedjes van het album beluisteren op Spotify.

1. Wereld van Verschil
2. Zachtjes Zingen
3. Languit Vallen
4. Als Je Weggaat

Je vindt de nieuwe liedjes ook in de playlist ‘This is: BLØF’.

Pre-order ‘AAN’

Op 19 mei verschijnt ‘AAN’ in zijn geheel. Vanaf die datum is het album digitaal verkrijgbaar in iTunes en beschikbaar op cd en (geel) dubbelvinyl. Op het album staan in totaal veertien tracks.

Vooruitbestellen doe je eenvoudig in de Webshop en op BOL.com.

14/02/2018

Nieuwe show in België!

We gaan in Brussel spelen! Eerder kondigden we al shows in Antwerpen, Sint-Niklaas en Hamont-Achel aan, welke inmiddels volledig is...

Lees meer
14/02/2018

14 december: Extra show in Ahoy!

We spelen dit jaar niet één keer, maar twee maal in Rotterdam Ahoy! We hebben een extra show toegevoegd op 14 december. Voor de show...

Lees meer