bars

BLØF reikt Four Freedoms Award uit aan Malala

25/05/2014

Nieuws

In de Nieuwe Kerk in Middelburg reikte BLØF op zaterdag 24 mei de Four Freedoms Award uit aan Malala Yousafzai uit Pakistan. Ze speelden voor haar het lied ‘Een Manier Om Thuis Te Komen’.

De 16-jarige Malala werd wereldberoemd nadat ze op 14-jarige leeftijd door de Taliban bij een doelgerichte aanslag in haar hoofd en haar hals werd geschoten toen ze van school terugkeerde.

De Taliban had het op haar gemunt omdat ze op de website van de BBC een blog bijhield waarin ze onder meer pleitte voor het recht op onderwijs voor vrouwen en voor vrouwenrechten in het algemeen.

Koning Willem-Alexander, koningin Máxima, prinses Beatrix, minister-president Mark Rutte en andere hoge gasten uit binnen- en buitenland waren aanwezig bij de plechtigheid.

Bekijk hier de toespraak van Peter Slager, de uitvoering van ‘Een Manier Om Thuis Te Komen’, de uitreiking en het dankwoord van Malala:

08/12/2017

Laatste tickets Ziggo Dome!

[video width="1920" height="1080" mp4="http://www.blof.nl/wp/wp-content/uploads/Laatstetickets-Facebook1.mp4"][/video] De laatste...

Lees meer
08/12/2017

AAN – Live editie!

Vanaf vandaag is ons album 'AAN - Live editie' vooruit te bestellen. In deze speciale variant van ons album vind je, naast de...

Lees meer