bars

BLØF en De Dijk op bungalowfestival Back at SEA

04/07/2016

Nieuws

Onder de naam Back at SEA organiseert het team achter Concert at SEA elk najaar een bungalowfestival. Op 18, 19 en 20 november zijn BLØF en De Dijk de hoofdact op het festival op Center Parcs Port Zélande, in Ouddorp. Het bungalowpark ligt op steenworp afstand van de Brouwersdam, waar Concert at SEA wordt gehouden.

Back at sea 2016-1000x500

Het hele bungalowpark is exclusief toegankelijk voor bezoekers van Back at SEA en er is plaats voor een kleine 3.000 gasten. Ook dit jaar is er op Back at SEA genoeg te beleven naast de optredens in de festivaltent. Zo zullen ondermeer de pool party, huiskamerconcerten, de comedyclub en de Brouwersdamloop weer onderdeel zijn van het programma. De komende weken worden meer namen bekend gemaakt.

De voorverkoop start dinsdag 5 juli om 10.00 uur via www.backatsea.nl

Paskal Jakobsen ziet het al helemaal zitten:

“Back at SEA is het kleine broertje van Concert at SEA. Zo’n prachtig bungalowpark vlakbij de Brouwersdam is daarvoor de perfecte locatie. Het is heel wat anders dan met 40.000 man in de zomer. Maar juist het kleinschalige maakt het nou net weer zo leuk. Artiesten doen huiskamerconcerten en unieke optredens. Het voelt als een reünie met de Concert at SEA bezoekers.”

14/02/2018

Nieuwe show in België!

We gaan in Brussel spelen! Eerder kondigden we al shows in Antwerpen, Sint-Niklaas en Hamont-Achel aan, welke inmiddels volledig is...

Lees meer
14/02/2018

14 december: Extra show in Ahoy!

We spelen dit jaar niet één keer, maar twee maal in Rotterdam Ahoy! We hebben een extra show toegevoegd op 14 december. Voor de show...

Lees meer