bars

BLØF, DI-RECT en Memphis Maniacs op tweede editie Back at SEA

20/06/2015

Nieuws

E komt een tweede editie van Back at SEA! Op 20, 21 en 22 november spelen onder meer BLØF, DI-RECT en Memphis Maniacs in Center Parcs Port Zélande in Ouddorp.

De verkoop van bungalows start maandag 22 juni om 10.00 uur via backatsea.nl.

Ook dit jaar is er op Back at SEA genoeg te beleven naast de muzikale optredens. Zo zullen de pool party, huiskamerconcerten en de Brouwersdamloop weer onderdeel zijn van het programma.

Nog één keer nagenieten van vorig jaar? Bekijk hier de aftermovie:

Arrangementen

Prijzen variëren van €55 tot €65,- per persoon per nacht afhankelijk van bezetting en type bungalow, waarvan de meest luxe met sauna, opgemaakte bedden en broodjesservice. Alle bungalows hebben een volledig uitgeruste keuken, een eigen badkamer met bad/douche en een open haard.

Kijk hier voor een overzicht van alle bungalowopties. En volg Back at SEA op Facebook, Twitter en Instagram voor het laatste nieuws.

14/02/2018

Nieuwe show in België!

We gaan in Brussel spelen! Eerder kondigden we al shows in Antwerpen, Sint-Niklaas en Hamont-Achel aan, welke inmiddels volledig is...

Lees meer
14/02/2018

14 december: Extra show in Ahoy!

We spelen dit jaar niet één keer, maar twee maal in Rotterdam Ahoy! We hebben een extra show toegevoegd op 14 december. Voor de show...

Lees meer